shoe game la nuntaShoe Game la nuntă

Shoe Game la nuntă este un concurs foarte simpatic și de un mare efect! Mă refer atât la miri, cât și la toți invitații ce se vor amuza copios timp de 15-20 minute alături de miri.

În ce constă The Shoe Game?

Ideea este foarte simplă. The Shoe game îi aduce în față pe protagoniștii evenimentului, pe miri. În primul rând, aceștia se vor așeza pe câte un scaun amplasat în mijlocul ringului de dans, spate în spate. Apoi, se vor descălța amândoi și vor face schimb de un pantof. Astfel, fiecare dintre ei va avea într-o mână un pantof propriu și un pantof al partenerului.

Apoi, moderatorul evenimentului va adresa celor doi întrebări din viața lor cotidiană, pentru ca toți invitații să îi cunoasc

ă mai bine. Întrebările încep cu “Cine” în așa fel încât răspunsurile să îi vizeze pe unul dintre ei. Un exemplu de întrebare ar putea fi: Cine a spus primul “te iubesc”. Mirii vor trebui să răspundă ridicând pantoful aferent persoanei, adică a răspunsului corect.

Cât costă The Shoe Game?

Pe lângă că este foarte distractiv și antrenant, această activitate este gratuită. Condiția este să dispuneți de un moderator sau MC ce poate susține acest concurs. Un mix între întrebările hazlii-decente și răspunsurile timide și opuse ale mirilor. Aceasta va fi cheia unei activități memorabile pentru toți invitații.

În ce moment al serii este potrivit?

În urma multor astfel de evenimente la care am susținut acest concurs, am observat că cel mai potrivit ar fi în momentul servirii celui de-al doilea fel de mâncare. Nici nu deranjează momentele de dans, dar nici nu este prea târziu în noapte, când oamenii nu se vor mai putea ”concentra”.

Care sunt întrebările?

De cele mai multe ori, moderatorul se ocupă de crearea acestor întrebări. Un număr de maxim 20 întrebări, într-o limită a decenței agreată de comun acord cu mirii, însă clar necunoscute de aceștia. Au fost situații în care domnișoarele și cavalerii de onoare s-au ocupat de crearea acestora. Partea bună este că există acea notă personală pentru că îi cunosc pe miri, dar întrebările trebuie filtrate de către moderator.

Vezi un demo aici și cere o ofertă pentru mai multe informații și booking.