"Shoe game" la nunta

Fie ca organizati o nunta restransa alaturi de familie si cativa prieteni, fie una cu foarte multi invitati, ca miri sunteti mereu in cautarea unor idei pentru a da o nota personala evenimentului. Recomandarea noastra este de a organiza diverse activitati interactive de scurta durata, simpatice si cu un super impact asupra invitatilor. De preferat, acestea se vor desfasura pe durata servirii unui fel de mancare, pentru a nu afecta in niciun fel reprizele standard de dans.

Despre Shoe Game

Un astfel de exemplu de activitate interactiva este ”The Shoe Game”, un joc ce a devenit tot mai popular in ultimii ani si care va aduce cu siguranta zambetul pe buze tuturor celor prezenti. Acesta dureaza aproximativ 10 – 15 minute si va are in rolurile principale chiar pe voi. Pe scurt,  va veti aseza spate in spate pe cate un scaun, apoi veti face schimb de cate un pantof. Pe acesta il veti folosi pentru a raspunde unor intrebari personale si amuzante despre voi si  relatia voastra. Partea frumoasa este ca, indiferent daca raspunsurile voastre coincid sau nu,toata lumea se va distra copios!

Organizare

Shoe Game este un joc interactiv foarte usor de organizat si de jucat. Din punct de vedere logistic, este nevoie de doar 2 scaune, ce vor fi asezate in mijlocul ringului de dans. Voi, mirii, va veti aseza pe ele spate in spate, in asa fel incat sa nu va vedeti unul pe celalalt. Apoi veti face schimb de cate un pantof, astfel incat veti avea intr-o mana pantoful propriu, iar in cealalta pantoful partenerului.

MC-ul va prezenta / modera jocul si tot el va fi cel care va va adresa voua (mirilor) o serie de intrebari ce vor incepe cu “Cine…”. Recomandam ca toate intrebarile din The Shoe Game sa fie cu nota personala, dar decenta, si sa faca referire la relatia voastra si la viata de zi cu zi. Spre exemplu, una din intrebari ar putea fi “Cine a facut primul pas in relatia voastra?”. In loc sa raspundeti cu voce tare, fiecare va ridica pantoful propriu sau pe cel al partenerului, in functie de raspunsul pe care il considera corect. Totul dureaza aproximativ 10 – 15 minute pline de rasete si emotii, atat din partea mirilor, cat si a tuturor invitatilor.

Rolul Mc-ului

MC-ul evenimentului joaca un rol foarte important in reusita acestui moment. Spontaneitatea, inspiratia si originalitatea vor face diferenta. Relatarea celor cateva reguli simple, interactivitatea cu publicul si dezvoltarea raspunsurilor vor face din acest joculet un moment cu adevarat memorabil si inedit la nunta voastra.

MC Emix pentru Shoe Game

Cu  peste 15 ani de activitate in evenimente, o energie, spontaneitate si un entuziasm molipsitoare, DJ-MC Emix va garanteaza o petrecere cu adevarat memorabila!

Vezi toate serviciile Emix pentru Nunta

DJ MC Emix

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
Scroll to Top