Reteta

...pentru o petrecere de neuitat!

Indiferent de tipul petrecerii: nunta, botez, corporate sau chiar public, iata care sunt principalele “ingrediente”pe care ma bazez pentru o petrecere de neuitat garantat:

1. NATURALETEA

Este important ca invitatii tai sa se simta implicati in eveniment, astfel sa le inducem NATURAL starea de bine pentru scopul comun al evenimentului.

2. DIVERSITATEA

Cu toții suntem diferiti si fiecare am aprecia daca ne-am regasi in decursul unei seri surprinsi de momente artistice diverse si inedite, pe placul nostru.

3. PLANIFICAREA

Pentru a fi apreciat la maxim, fiecare moment artistic din evenimentul tau trebuie ”servit” la momentul oportun, de aceea planificarea este esentiala reusitei party-ului.

4. CALITATEA

Serviciile si artistii recomandati pentru evenimentul tau sunt la cele mai inalte standarde de calitate si seriozitate, in baza experientei mele de peste 12 ani.

Concursuri Interactive

…sau activitati ce va implica pe voi, mirii, si alti invitati la eveniment. Acestea sunt ideale pentru a da o nota personala evenimentului vostru. De implementare si moderare ma ocup eu, de voie buna va ocupati voi!

Shoe Game

Caleasca Regala

Corporate Games

Muzica potrivita

In fiecare moment al serii invitatii tai au o anumita stare si energie. Cu muzica potrivita ii indrum spre o stare de buna dispozitie comuna. In plus:

  • Volum redus pentru pauze de masa
  • Tehnica de mixaj a pieselor
  • Remix-uri si Edit-uri proprii

Comunicarea cu invitatii

Chiar daca majoritatea stiu deja ceea ce urmeaza sa se intample, acestia se vor simti apreciati si implicati in eveniment daca sunt anuntati exact momentul, pentru a se bucura din plin de el. Adica:

  • Anunturi ocazionale
  • Indemnuri si antren
  • Apropierea de public