petrecerea de cununie civila

Pentru ca am observat o crestere semnificativa a solicitarilor pentru petrecere de cununie, iata cateva idei, accesibile si usor de implementat pentru a condimenta si a da o nota personala petrecerii voastre.

 

cununie civila

In ultimii ani tot mai multe cupluri opteaza pentru organizarea nuntii la o alta data decat cununia civila si aleg sa sarbatoreasca alaturi de cei apropiati ziua in care devin oficial sot si sotie cu zile, saptamani sau chiar luni inaintea cununiei religioase si a petrecerii de nunta.

 

Si pentru ca momentul in care spun DA in fata ofiterului starii civile este unul destul de scurt, insa plin de emotie, atat pentru ei, cat si pentru toti cei ce le sunt dragi, o petrecere este modalitatea perfecta de a se bucura pe deplin de aceasta zi speciala din viata lor.

cununie civila snagov
AVANTAJE

Daca si voi va regasiti printre aceste cupluri, sau poate inca nu v-ati decis cum sa procedati, iata cateva din avantajele unei petreceri de cununie:

In primul rand, este mai usor de organizat, fiind vorba despre un numar mai mic de persoane decat la nunta. Va ofera mai mult timp sa va bucurati pe deplin alaturi de fiecare dintre invitati, fara stresul organizarii in cel mai mic detaliu.

Este mult mai usor de gasit o locatie disponibila si pe gustul vostru, intrucat cununia poate avea loc in orice zi a saptamanii. De asemenea, numarul de invitati este mai mic si petrecerea se poate organiza intr-un cadru mult mai relaxat si mai putin protocolar.

Fiind o petrecere mai restransa, intr-un cadru mai intim si fara un meniu prestabilit de 4 sau 5 feluri de mancare, servite la ore exacte, costurile vor fi mai mici, iar voi va veti putea relaxa si bucura de fiecare clipa.

In plus, ziua nuntii va fi una mai libera daca ati ales sa faceti cununia civila din timp.

petrecere de cununie
Propunerile EMIX

Este un mod minunat de a sarbatori prima voastra zi ca si sot si sotie alaturi de familie si cei apropiati, sa creati amintiri intr-un mod frumos si relaxat. Un motiv in plus de a petrece alaturi de cei dragi, fara pregatirea, organizarea si fastul unei petreceri de nunta. Si, de ce nu, o repetitie pentru ziua cea mare.

Pentru o petrecere de cununie de neuitat, echipa Emix va pune propune:

  • DJ Emix – pentru ca muzica sa fie cea mai potrivita, atat pentru dans, cat si pentru momentele de socializare;
  • MC Emix – pentru ca anumite momente au nevoie de cea mai buna prezentare;
  • Sunet profesional si lumini – pentru o atmosfera si un ambient perfect, demne de o zi atat de speciala!
  • Activitati interactive, perfecte pentru acest tip de petrecere, alaturi de cei mai apropiati prieteni si familie, cum ar fi: Cake Expert (for the ladies) ; Shoe Game; The Royal Carriage; Auction; Spirit Expert (for the gentlemen) si altele. Toate aceste activitati sunt moderate de MC EMiX si vor transforma, cu siguranta, petrecerea voastra de cununie intr-una memorabila!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
Scroll to Top