Nunta 2021

nunta 2021

Nunta 2021 – Sfaturi și Ponturi

Nu mai este niciun secret faptul ca o nunta 2021 va diferi de tot ceea ce știam ca și organizare. Cei care au deja planificat un astfel de eveniment în 2021 au câteva griji suplimentare din cauza pandemiei Covid19. Iată ce trebuie să știți pentru a organiza mai ușor și fără griji o nuntă în anul 2021. Iată câteva ”hint-uri” utile în acest proces minunat de organizare a nunții voastre, însă ușor îngreunat pe fondul pandemiei.

Mutarea datei pentru nunta 2021

Trebuie să ai în vedere că anul 2021 va fi format din evenimente mutate din 2020, plus cele noi din 2021. Asta înseamnă că cererea va fi mai mare pentru furnizorii din domeniu HoReCa și entertainment. Cea mai înțeleptă mișcare în acest moment partea voastră este să vă orientați spre o zi diferită de cea de sâmbătă. Mulți deja au  făcut acest lucru. Au ales să își organizeze nunta într-o zi de duminică sau chiar vineri și joi. O altă variantă ar fi în perioadele de post. În aceste cazuri, furnizorii din această industrie sunt mai flexibili în a accepta:

  • o eventuală negociere a pachetului furnizat
  • o reducere a numărului de invitați, stabilit inițial
  • anumite servicii extra ce le pot include în același cost

Cei care au trecut deja prin acest proces știu că cea mai mare cerere este pentru zilele de sâmbătă în perioadele de vară și în afara postului. Sigur aveți persoane în jurul vostru care au organizat deja. Unii au ales sâmbătă, unii în altă zi a săptămânii. Puteți afla de lei părerea lor legată de avantajele si dezavantajele acestei opțiuni. Ce i-a determinat să ia această decizie? Veți fi uimiți de câte avantaje sunt pe care nici nu le-ați luat în calcul.

Negocierea condițiilor cu furnizorii

Pentru o nuntă 2021, toți furnizorii vor fi nerăbdători să te servească. Mai ales cei foarte pasionați de ceea ce fac, au un mare dor pentru asta! În plus, nu este niciun secret faptul că ei sunt printre cei care au fost cei mai loviți de această pandemie. Astfel, fiecare va încerca să îți livreze mai multe produse sau servicii pentru a exploata la maxim toată gama lui și implicit, pentru a avea mai multe încasări. Sfatul meu în acest caz este să asculți ceea ce fiecare are de oferit, iar dacă este pe placul vostru, să negociați. Dacă acele servicii sau produse îți vor aduce un plus valoare, fii sigur că le vei găsi la costuri mai accesibile.

Multă răbdare

Organizarea unei nunți în condiții normale este considerată de mulți deja stresantă. În pandemie, lucrurile sunt de multe ori chiar mai dificile. Sfatul meu este ca acum, mai mult ca oricând, să apelați la un wedding planner care să vă asiste în luare deciziilor. El a trecut deja prin multe evenimente, știe deja momentele unde lucrurile sunt afectate. Va știi sa vă îndrume în așa fel voi să vă fiți mai liniștiți. Știe deja furnizori serioși din toate domeniile în cazul în care după mutarea datei, cei inițiali nu mai sunt disponibili. Vă veți mulțumi.

Artiștii la nunta 2021

După stabilirea locației și implicit a date, următorul element de bifat pe listă este rezervarea artiștilor. Că vorbim de band-uri, DJ, soliști, interpreți, dansatori, tarafuri sau orice alți artiști, ei trebuie sa își rezerve data respectivă pentru voi. De aceea este foarte important să îi anunțați din timp despre orice schimbări, ba chiar să insistați pentru semnarea unui contract / act adițional. Este bine să aveți aceste informații transmise pe mail pentru a nu exista interpretări ulterioare.

Vezi daca sunt disponibil pentru evenimentul vostru, cere aici o ofertă și hai să ne cunoaștem!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *