MC LA NUNTA

Pentru ca suntem intrebati destul de des ce este acela un MC si de ce este important un MC la nunta, iata un articol care sa raspunda acestor intrebari. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unui MC pentru evenimentul vostru si nu stiti cum sa alegeti, fie ca nu v-ati decis inca daca vreti un MC la evenimentul vostru, speram ca urmatoarele randuri sa va ajute.

Ce este un MC?

Termenul MC este prescurtarea de la Master of Ceremony (Maestrul de Ceremonii) si se refera la acea persoana care are atat rolul de prezentator al evenimentului cat si acela de a da tonul petrecerii. Este cel ce se asigura ca totul decurge conform planului si ca invitatii vostri se vor bucura pe deplin de fiecare moment al serii. Tocmai de aceea poate fi considerat si “gazda” evenimentului. Responsabilitatile sale fac ca rolul lui in desfasurarea petrecerii sa fie unul foarte important.

Care sunt responsabilitatile unui MC?

In primul rand, MC-ul este cel care se asigura ca atat voi, cat si invitatii vostri va puteti relaxa si bucura cu adevarat de petrecere. El se va ocupa sa prezinte momentele importante, sa va ghideze in desfasurarea lor, sa antreneze publicul. El creaza atmosfera si aduce acel plus de energie pentru ca evenimentul vostru sa fie unul memorabil. MC-ul va avea atat rol de prezentator, cat si entertainer sau coordonator, fiecare dintre aceste roluri fiind foarte important.

MC-ul va fi cel care va prezenta:

 • Deschiderea petrecerii
 • Intrarea mirilor
 • Primul dans
 • Intrarea invitatilor speciali – artisti sau momente de divertisment
 • Momentul taierii tortului
 • Alte momente si traditii

Ca si entertainer, MC-ul va fi cel care:

 • Va da tonul petrecerii voastre, cu entuziasm si energie molipsitoare
 • Va antrena si ghida invitatii in momentele cheie pentru un plus de intensitate
 • Va anima invitatii pe ringul de dans prin ‘cheering’
 • Va organiza si va modera diverse concursuri interactive care vor da o nota personala evenimentului si vor asigura buna dispozitie a tuturor invitatilor

 Pe partea de coordonare, MC-ul: 

 • Va comunica cu restul staff- ului si cu furnizorii, pentru a se asigura ca toate detaliile sunt puse la punct si ca totul va decurge conform desfasuratorului
 • Se va consulta cu mirii in ceea ce priveste timing-ul si va face eventuale schimbari in desfasurarea evenimentului la solicitarea acestora
 • Va fi cel care va face sa trece neobservate eventualele situatii neprevazute sau decalaje in program

Cum alegeti MC-ul pentru nunta voastra?

Avand in vedere rolul important pe care il are atat in buna desfasurare a evenimentului, cat si in crearea atmosferei, iata cateva caracteristici pe care sa le aveti in vedere atunci cand alegeti MC-ul pentru nunta voastra:

Experienta. Presiunea unui eveniment si eventualele situatii neprevazute pot fi gestionate mult mai bine de o persoana cu experienta.

Profesionalism. MC-ul este cel care da tonul petrecerii, modul in care acesta comunica si modul in care se prezinta este foarte important… atat cu voi, cu invitatii vostrii cat si cu celelalte parti implicate in organizarea nuntii.

Energie. Pentru a crea o atmosfera incendiara este nevoie de o energie si un entuziasm molipsitoare.

Moderatie. Desi MC-ul are un rol atat de important, nunta este ziua voastra cea mare, este despre voi. MC-ul va trebui sa stie cat, cand si cum sa comunice pe parcursul serii, astfel incat efectul sa fie cel dorit, si nu contrariul.

Echipa Emix va propune: MC Emix

Cu  peste 15 ani de activitate in evenimente, o energie si un entuziasm molipsitoare, DJ-MC Emix va sta la dispozitie si va garanteaza o petrecere cu adevarat memorabila!

Vezi toate serviciile Emix pentru Nunta

DJ MC Emix

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
Scroll to Top