Luminile Inteligente pentru evenimente

Desi, de cele mai multe ori, nu sunt pe lista de prioritati in organizarea evenimentului vostru, luminile inteligente reprezinta un element cheie ce transforma locatia evenimentului vostru, facand-o sa arate mai spectaculos, mai cald, mai festiv, mai fotogenic, mai… instagramabil. In plus, acestea aduc un mare plus atmosferei generale a evenimentului si a starii de buna dispozitie si de party a invitatilor vostri.

Ele pot fi folosite pentru a atrage atentia asupra anumitor detalii de decor, pentru a creste intensitatea momentelor importante si pentru a crea acea atmosfera Wow, incendiara care va umple ringul de dans si va transforma evenimentul intr-unul cu adevarat memorabil! Iar partea cea mai buna este ca va veti bucura de ele pe tot parcursul evenimentului!

Cum adica inteligente? Aceste lumini pot fi controlate, programate si adaptate dupa preferintele voastre, pentru locatia aleasa si tipul de eveniment. Atat luminile arhitecturale cat si  luminile de la scena, acestea sunt exact acel plus de care aveti nevoie pentru un eveniment de neuitat!

LUMINILE ARHITECTURALE

Luminile arhitecturale sunt acelea care vor pune evenimentul intr-o ambianta mai festiva si mai calda. Se pot folosi atat in sala unde se va desfasura evenimentul, cat si pentru alte elementele de décor ale altor anexe ale salii. Conform tematicii sau culorilor alese pentru eveniment, acestea vor completa elegant si fin tabloul general al evenimentului pentru a crea un ambient superb pentru invitatii vostri.

Iata principalele avantaje ale luminilor arhitecturale:

 • Invitatii se vor simti mai confortabil daca lumina va fi mai discreta, suficienta pentru a purta o conversatie, pentru a servi masa, pentru a se deplasa, cat si suficient de intima pentru a-i incuraja sa comunice chiar si pe cei mai timizi, sa danseze, sa se simta bine tot parcursul serii.
 • Fotografiile si filmarea din interior vor arata mai bine cu o lumina potrivita de contre-jour, atat ca intensitate, cat si ca gama si temperatura de culori.
 • Decorurile alese de voi vor putea fi puse in evidenta cu ajutorul luminilor, vor fi mai vizibile si mai admirate de catre invitatii vostri.
 • Anumite parti ale salii pot fi luminate mai mult sau mai putin pentru a atrage atentia asupra anumitor detalii de decor sau arhitectura, sau pentru a le face pe altele sa treaca neobservate, dupa preferintele voastre.

Avand in vedere toate aceste avantaje, raportate la costul relativ redus pentru inchirierea acestora, luminile arhitecturale sunt categoric un ‘Must have’ pentru evenimentul vostru.

Desi au un rol foarte important, de cele mai multe ori, luminile arhitecturale de multe nu sunt si suficiente pentru a crea acel factor wow pe care vi-l doriti pentru evenimentul vostru. Pentru un efect cu adevarat spectaculos, luminile inteligente de la scena / de pe ringul de dans sunt ceea ce aveti nevoie!

LUMINILE INTELIGENTE DE LA SCENA

 Sunt acele lumini inteligente mult mai spectaculoase si vizibile, care vor crea atmosfera, atat prin dinamica lor, cat si prin culori, dar mai ales prin sincronizarea lor cu muzica si cu energia invitatilor vostri! Acestea sunt cele care fac cu adevarat diferenta pentru evenimentul vostru WoW! Iata de ce:

 • 100% CONTROLABILE SI SINCRONIZABILE CU FIECARE MOMENT AL EVENIMENTULUI

Aceste lumini sunt controlate de catre un specialist si sunt programate astfel incat sa se armonizeze perfect atat cu muzica, cat si cu momentele serii si cu energia invitatilor!

 • CUSTOMIZATE MANUAL DOAR PENTRU EVENIMENTUL VOSTRU

Prin intermediul diferitelor programe, forme si culori, in functie de preferintele voastre sau tema evenimentului, ele pot schimba radical aspectul salii, spre surpriza si admiratia invitatilor.

 • FUNDAL SPECTACULOS PENTRU TOATE POZELE

Venind in completarea luminilor arhitecturale, acestea vor transforma complet si vor da o alta dimensiune salii si decorurilor existente – prin forme, culori si programe-, ceea ce va crea nu unul, ci o serie de fundaluri spectaculoase atat pentru fotografii, cat si pentru filmari.

 • ATMOSFERA DE PARTY

Luminile inteligente ajuta la cresterea intensitatii momentelor cheie ale serii, la construirea atmosferei de party, vor “dansa” odata cu voi si cu invitatii vostri si vor atrage cu siguranta privirile acestora exact acolo unde acestea se doresc indreptate.

 • DINAMICA SI EFECTE PE RITMUL MUZICII

Dinamismul acestor lumini si felul in care se sincronizeaza cu muzica, in special in momentele de energie maxima, vor crea acel efect wow pe care invitatii vostri si-l vor aminti peste ani.

 • ECHIPA LUMINIST & DJ

Sunt controlate de catre un specialist prezent pe toata durata evenimentului, pentru a se asigura atat o buna functionare, cat mai ales acea coordonare si sincronizare cu muzica si energia fiecarui moment in parte.

ECHIPA EMIX va propune:
LUMINI INTELIGENTE
100% controlabile si programabile

Pe langa serviciile de DJ, MC si sonorizare profesionala, echipa EMIX va propune si mai multe variante de pachete de lumini. Iata cateva dintre avantajele unei colaborari impreuna:

 • Toate luminile noastre sunt inteligente, 100% controlabile si programabile in functie de arhitectura salii si de energia din ringul de dans.
 • Programele de lumini vor fi setate pentru a se potrivi mediului ambiental, ritmului si stilului muzical din fiecare moment al evenimentului.
 • Toate pachetele de lumini vin impreuna cu un hazer (fum usor) pentru a le pune mai bine in evidenta.
 • Montaj atat pe schela clasica, cat si pe totems (stalpi) – ceea ce permite o mai mare flexibilitate si ofera un design modern.
 • Luminile vor fi controlate la fata locului de catre un specialist.

Impreuna cu muzica si cheering-ul lui DJ MC Emix, sincronizarea luminilor si energia invitatilor vostri vor crea cu siguranta o atmosfera incendiara si un eveniment de neuitat! 

cere oferta

Fiecare eveniment este unic si suntem siguri ca la fel va fi si al vostru! Astfel, va invitam sa completati formularul urmator cu cat mai multe detalii, iar noi vom reveni cu o oferta detaliata!

 • data/perioada din an
 • numarul de invitati (participanti)
 • particularitati ale locatiei (distanta fata de Bucuresti, accesul auto, etaj etc.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
Scroll to Top