DJ Nunti vs Alti DJ

dj nunti

DJ Nunti vs. Alti DJ

DJ Nunti – acei DJ mobili care sunt specializati pentru evenimente private sau corporate. Aici, toti participantii sunt cunoscuti, invitati speciali de catre un organizator principal. Acest tip de evenimente mobile sunt doar de tip private si corporate. Acel organizator este o persoana fizica (mirii) sau una juridica (o companie). Cum participantii la eveniment sunt cunoscuti, este important ca toti sa se simta bine, implicati in eveniment, respectand un program definit de natura evenimentului.

Pentru o oferta si disponibilitate, cere AICI o oferta!

Ce alte tipuri de DJ mai sunt?

DJ din cluburi sau evenimente publice (tip festivaluri) si DJ de Radio sunt alaturi de DJ mobili, cei mai des intalniti. Cei despre care publicul larg stie mai putine sunt compozitorii, (adica cei care creeaza piese pentru alti artisti) si mai nou, vloggerii, cei care posteaza pe canale de socializare diverse seturi de muzica pentru auditii generale. Cert este ca toti sunt foarte pasionati de muzica si de emotia pe care aceasta ti-o transmite in anumite clipe din viata!

De ce DJ Nunti?

Pentru evenimentele mobile, DJ Nunti sunt cei mai acomodati cu diversitatea partipantilor la eveniment si cu gusturile muzicale generale ale acestora pe care isi doresc sa ii bine dispuna. Eleganta acestor evenimente trebuie sa se reflecte si in muzica. Insa, iata cel mai important lucru care diferentiaza toate aceste tipuri de DJ. Este vorba despre scopul fiecaruia:

  • Radio – Mai multa audienta – piese noi
  • Festival / Club – Etalarea skill-urilor pentru nisa de muzica aleasa
  • Online – Mai multe vizualizari
  • Evenimente mobile (DJ Nunti) – O atmosfera generala exploziva, in programul impus de eveniment, cu participantii invitati de organizator.

Cum alegi DJ Nunti?

Pentru acest subiect voi crea un articol nou. Sunt mai multe de discutat. Insa cel mai des, organizatorii aleg un DJ pentru evenimentul lor mobil (privat sau corporate) in baza unei recomandari sau a review-urilor. Este cel mai sigur si direct, in baza unei experiente deja formate de catre o persoana de incredere. Fie ca este un cunoscut sau o agentie angajata, recomandarea este esentiala!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *